Boka
  • Spabehandling på Storhogna Högfjällshotell & Spa

Spabehandlingar under graviditet

Samtliga behandlingar anpassas efter dina behov.

Vi utför inga behandlingar innan du passerat v 16, detta beror på att de första veckorna i er graviditet är så sköra att behandlingar kan sätta igång processer i kroppen som kan skada dig och ditt barn.

Här har vi samlat de behandlingar som blivande mammor kan njuta av.

Obs, du behöver kunna ligga på rygg under behandlingstiden.

Nysnö

En skön och harmonisk ansiktskur dr vi anpassar behandlingen efter din huds behov. Ansiktet får sig en uppfräschning och berikas med näring!

Tips! Kombinera med Pigga fötter

Boka online från 699 kr

Kerstin Florian Face Result

En behovsanpassad ansiktsbehandling utförd av en auktoriserad hudterapeut. Eftersom huden påverkas av graviditetens hormonella förändringar blir den ofta mer känslig både mot sol och aktiva ingredienser. Produkter som i vanliga fall ska förbättra huden kan istället få motsatt effekt. I behandlingen fokuserar vi på att ge huden djuprengöring, näring och fukt, följt av en behaglig ansiktsmassage. Behandlingen inkluderar konsultation och hemråd.

Boka online från 1265 kr

NYHET!

Chamomile Bliss 30 min

Ta ett andetag och ge kroppen energi! En mild, krämig helkropps peeling med kamomill, ta bort torr hud. Avsluta med återfuktande Chamomile bodylotion eller Aloe gel. Kroppen känner sig uppfriskad och huden mjuk. Passar till gravida efter 16 veckor.

Boka online från 765 kr

NYHET!

Mindfulness Massage 60 min

En lugn djupgående massage med organic olja till dig som har mycket stress eller har svårighet att få bra sömn. Alltid behovsanpassad. Behandlingen ger en helhetsupplevelse och total avslappning för både kropp och sinne. Lugnande handkraft med terapeutiska massagegrepp och beröring med fokus på ditt andetag för att frigöra ditt eget må bra-hormon oxytocin. Passar till gravida efter 16 veckor.

Boka online från 1265 kr

NYHET!

Sköna händer 30 min

Mjuka händer med varm parafin-inpackning. Behandlingen inleds med en mild peeling. Torra och trasiga nagelband få jojobaolja och sedan masseras händerna samt underarmarna med härlig aromatisk olja. Därefter doppas en hand i taget ner i det varma paraffinbadet. Plast lindas runt varje hand och stoppas in i handduk och låt mjuka hyn, detta minskar smärta och stelhet. Under tiden får du en härlig nacke/skalp massage. Behandlingen avslutas med en skön handkräm från C/O Gerd.

Boka online från 765 kr

Pigga fötter

En quick-fix för dina fötter. Behandlingen inleds med mineraliserande fotskrubb, följt av en härlig fotmassage med fotkräm. Efteråt känns fötterna lätta och mjuka.
Utförs endast på friska fötter.

Tips! Kombinera med Nysnö ansiktskur.

Boka online
en