Boka
  • Kroppsbehandling på Storhogna Högfjällshotell & Spa
  • Spa & Pool på Storhogna Högfjällshotell
  • Ansiktsbehandling på Storhogna Högfjällshotell & Spa

Kroppsbehandlingar

Sköna & välgörande kroppsbehandlingar.

Våra kroppsbehandlingar är sköna och välgörande. Vi rengör, skrubbar, ger massage och lägger underbara och njutningsfulla masker.

NYHET!

Thaimassage 90 min

Thaimassage kommer ursprungligen från Indien, och kom till Thailand för över 2500 år sedan. Vår Thaimassage är inspirerad av ayurveda, yoga och klassiska massagen. Klassisk Thai massage innebär att man stretchar olika kroppsdelar och använder sig av tryckpunkter på kroppen som löser upp spänningar genom att massören använder händer, tummarna, underarmarna, armbågarna, knäna. En thaimassage är så mycket mer än en vanlig massage. Den arbetar på att skapa större närvaro i kroppen och rörlighet. Det kan sägas vara terapeutisk, och bidrar till en större balans i energin.

BOKA ONLINE FRÅN 1695

NYHET!

Thaimassage 60 min

Thaimassage kommer ursprungligen från Indien, och kom till Thailand för över 2500 år sedan. Vår Thaimassage är inspirerad av ayurveda, yoga och klassiska massagen. Klassisk Thai massage innebär att man stretchar olika kroppsdelar och använder sig av tryckpunkter på kroppen som löser upp spänningar genom att massören använder händer, tummarna, underarmarna, armbågarna, knäna. En thaimassage är så mycket mer än en vanlig massage. Den arbetar på att skapa större närvaro i kroppen och rörlighet. Det kan sägas vara terapeutisk, och bidrar till en större balans i energin

BOKA ONLINE FRÅN 1295 KR

NYHET!

Chamomile Bliss 60 min

Ta ett andetag och ge kroppen energi ! En mild, krämig helkropps peeling med kamomill, ta bort torr hud. Sen kommer en härlig ansikte, nacke och skalp massage. Vi avslutar med återfuktande Chamomile bodylotion. Kroppen känner sig uppfriskad och huden mjuk. Inkluderar konsultation och hemråd (passar till gravida efter 16 veckor).

 

BOKA ONLINE FRÅN 1 295 KR

Harmoni 60 min

Gästernas favorit! Behandlingen inleds med en harmonisk ryggmassage, sedan följer en skön ansiktskur anpassad efter din huds behov. En riktig ”må bra” behandling som kommer göra dig totalt avstressad.

 

 

 

Boka online från 1 295 kr

Fjälldetox 80 min

En kroppsbehandling från topp till tå! Vi peelar bort dina döda hudceller med en cirkulationsökande saltskrubb som gör huden mjuk. Därefter packar vi in dig i varm, återfuktande aromaolja med ingefära. Ansiktet får sig en avstressande ansiktskur med rengöring, mask, massage samt avslutande kräm. Perfekt för en rivstart!

Boka online från 1 595 kr

SKIERS RESCUE!

Storhogna Relax 60 min

Inleds med en skön ryggskrubb som följs av avslappnande massage för rygg, nacke och axlar. Därefter en skön ansiktsmassage med anpassad ekologisk hudolja efter din huds behov, för det sista avkopplingen kan du njuta en uppfriskande fotmassage.

Boka online från 1195 kr

Fjällskrubb 60 min

Få bort alla döda hudceller och återfukta huden på djupet! Njut av en härligt rivig helkroppsskrubb av havssalt och närande oljor, följt av en lättare massage med återfuktande lotion. Inkluderar konsultation och hemråd.

 

Boka online från 1 195 kr

Fjällrelax 80 min

En kroppsbehandling från topp till tå! Avkopplande lerinpackning som effektivt peelar bort dina döda hudceller, läker, mjukgör och piggar upp trötta muskler och grå hy. Ansiktet får sig en avstressande ansiktskur med rengöring, lermask, massage och avslutande kräm. Perfekt både efter och inför en dag i backen!

BOKA ONLINE FRÅN 1 595 KR

Av- eller ombokning

Bokningar av spabehandlingar kan avbokas kostnadsfritt fram till 24h innan bokad behandling. För av- eller ombokning kontakta spareceptionen på telefon 0682-413030.
Vid bokad behandling ingår 1,5 timmar entré till bad och bastu. Spatiden kan nyttjas innan bokad behandling.

en