Boka
  • Sällskapsrum med soffa, fåtölj och mysig belysning i sviten på Storhogna Högfjällshotell & Spa

Hotellrum

Våra hotellrum är bekväma och inredda i hemtrevlig nordisk stil.

Välj mellan större familjerum, mindre dubbelrum, rum med privat bastu eller rum med balkong eller terass med utsikt mot fjället. I alla rum finns dusch/wc, telefon, TV, hårtork samt WiFi. I några av våra rum är hundar välkomna.

#

Dubbelrum

Dubbelrum
Hemtrevliga och rymliga dubbelrum med eller utan bäddsoffa. Dubbelrummen är inredda i nordisk stil och har alla traditionella bekvämligheter samt utsikt.
#

Familjerum

Familjerum
Rymliga och trevligt inredda familjerum/flerbäddsrum med traditionella bekvämligheter. I rummen finns skrivbord, två sängar samt en våningssäng 120/90 cm.
#

Familjerum med uteplats

Familjerum med uteplats
Familjerum med egen terass eller balkong och fjällutsikt. Rymliga och trevligt inredda flerbäddsrum med två sängar, en våningssäng och alla bekvämligheter.
#

Minisvit

Minisvit
Båda våra minisviter är 36m2 och har ett sällskapsrum med en stor skön soffa och sovrum ett trappsteg upp. I badrummet finns dubbelbadkar och dusch samt WC.
#

Hundvänliga rum

Hundvänliga rum
I flera av våra rum kan du ta med din pälskling, så att ni kan njuta av både hotellyx och vidsträckta fjäll tillsammans.
#

Svit

Svit
Rymlig och ljus 50m2 svit inredd i nordisk stil. Sviten har två sovrum, sällskapsrum med soffa och matplats, ett WC-rum och ett badrum med dusch och badkar.
en