Boka
  • Stor inomhuspool hos Frösö Park Hotell
  • Guldkromad bar i lobbyn hos Frösö Park Hotell
  • Nöjda vilande spagäster hos Frösö Park Hotell

Frösö Park Hotel

Besök vårt systerhotell i Östersund.

Frösö Park hotell handlar om att hämta ny kraft. Det är en plats där pulsen får tid att gå upp – men också tid att landa. En plats som låter dig koppla bort vardagen och fylla på med energi.

Spabesökare badandes i utepoolen mitt i mörka vintern

Alla som befunnit sig i Jämtland förstår att den här platsen är värd att kämpa för. Jämtland har genom tiderna nämligen, med sin vackra natur och källor till såväl energi som återhämtning, tillhört både Norge, Danmark och Sverige.

Sköna sängar och tysta rum
Frösö Park Hotel i Östersund erbjuder 330 hotellbäddar fördelat på 139 dubbelrum, familjerum och sviter. Med en bedårande utsikt över Storsjön och fjällvärlden ligger sporthotellet där friluftsliv, hälsa och gym möter avskildhet, spa och vällagad mat. Hit kommer ofta den med förkärlek till golf eller vintersport, men lika ofta den som vill njuta av ett smakrikt kök, exotisk miljö och avkopplande spa. Alltid nära flygplatsen.

Historian som väcker känslor
Frösö Park är så mycket mer än de rum som du kan sova i. Platsen vi ligger på bär en historia som vi på bästa sätt försöker förvalta, och det börjar ända tillbaka till medeltiden. Det var nämligen här som invånarna den 12 mars varje år samlades för att tillsammans ta gemensamma krafttag och beslut om Jämtlands utveckling, under det som kallades för Jamtamot.

I över 300 år var sedan den här platsen en bas för det militära, först med fältjägarregemente och sen som Jämtlands Flygflottilj. En av hangarerna har blivit en kongressarena, kasernhusen rymmer flera stora företag och vi har fått äran att ta över gamla mässen. Där det förut serverades storköksmat till militärer, ser vi nu till att servera högklassig mat till våra gäster. Det är också i den byggnaden du hittar vår reception, bar, spa, gym och konferenslokaler.

Frösö Park Hotel är en del av Nordic Choice Hotels en av Nordens största hotellkedjor med cirka 190 hotell i Skandinavien och Baltikum.

en