Boka
  • Tomtebloss som brinner
  • Spa & Pool på Storhogna Högfjällshotell
  • Kroppsbehandling på Storhogna Högfjällshotell & Spa

Storhognas fjälltips

Fem anledningar att fira nyår i fjällen!

Att fira nyår i fjällen kan vara en fantastisk upplevelse av många olika skäl. Här är fem anledningar varför du ska ta med dig dina nära och kära för att uppleva en nyår fjällifrån.

Upplev ett vintrigt fjällandskap

  1. NATUREN Fjällen erbjuder enastående natursköna vyer, särskilt under vintermånaderna. Den täckta snön, bergstopparna och det klara luften skapar en magisk och fridfull atmosfär. Att välkomna det nya året omgiven av snötäckta fjälltoppar och glittrande stjärnhimmel ger en minnesvärd och idyllisk upplevelse.
  2. VINTERSPORT Om du älskar skidåkning, snowboardåkning och andra vintersporter, finns fjällen här som ett paradis. Du kan tillbringa din dag i skidbacken eller spåret och sedan njuta av en avkopplande kväll med vänner eller familj med god mat eller njuta i vårt SPA.
  3. STJÄRNKLARA NÄTTER Långt bort från stadens ljus, ger fjällen en fantastisk möjlighet att uppleva stjärnklara nätter. Att se stjärnorna och kanske till och med norrskenet kan vara en minnesvärd upplevelse.
  4. TRIVSMAT FIRANDE Hotellet erbjuder en mysig och genuin fjällmiljö för nyårsfirandet. Förutom den lugna atmosfären kommer du kunna roa dig med ett traditionella nyårsfiranden.
  5. AVKOPPLING & REKREATION För många är fjällen en plats för avkoppling och rekreation. Åk bort från vardagens stress och koppla av i den friska luften. Njut av tystnaden och friden, vilket är perfekt att reflektera över det gångna året och sätta mål för kommande.

Oavsett om du är ute efter äventyr i backarna, en romantisktfirande eller bara en paus från stadslivet, kan vi erbjuda en unik och minnesvärd nyårsupplevelse.

Nyårspaket i fjällen

Fira in ditt nyår på Storhogna Högfjällshotell & Spa. Må gott i backarna, spåret eller på Spa. Ta en vesseltur till Samevistet som serverar våfflor och gofika, häng med på ett tränings-/avslappningspass, unna dig en stund i bad & bastu eller bara var. Fira sedan Nyårsafton med vår 5-rätters nyårssupé. På barnens program står bland annat lek & skoj med skidlärarna, skidskola och filmvisning.

en