Boka
  • Spa u0026 Pool på Storhogna Högfjällshotell
  • Kroppsbehandling på Storhogna Högfjällshotell u0026 Spa

Storhognas fjälltips

Njut av spotlovet i fjällen med hela familjen

Sportlovet är den efterlängtade pausen mitt i vintern som ger familjer chansen att skapa gemensamma minnen och njuta av vinteräventyr.

För den perfekta kombinationen av snö, skidåkning och avkoppling är Storhogna i fjällvärlden det ultimata resmålet. Här är några anledningar till varför du bör överväga att njuta av sportlovet med hela familjen i Storhogna eller om du behöver övertala någon där hemma 😉

Skidmöjligheter för alla nivåer

Storhogna är känt för sina varierande skidbackar som passar alla åldrar och skicklighetsnivåer. Från de små nybörjarnas första åk till de mer erfarna åkarnas avancerade nedförsåk, finns det något för alla. Sporthusets skidskola erbjuder professionell undervisning för barnen, vilket gör sportlovet till ett utmärkt tillfälle för hela familjen att förbättra sina skidkunskaper.

En massa vinteräventyr

Sportlovet handlar inte bara om skidåkning; det handlar om att skapa mångsidiga vinterminnen. I destinationen hittar du ett brett utbud av familjevänliga aktiviteter, från pulkåkning och snöskoterturer till isfiske och snölek. Oavsett ålder kommer varje familjemedlem att hitta något som passar deras intressen och energinivå.

Barnvänliga aktiviteter

Storhogna är känd för sin varma och välkomnande atmosfär, vilket gör det till ett utmärkt resmål för familjer. De barnvänliga faciliteterna och den kvalitativa servicen gör att föräldrarna kan koppla av och njuta av semestern medan barnen har roligt och lär sig nya saker. Här på Storhogna bor även den lille barnboksfiguren Plupp både i kåtan inne på hotellet och utomhuskåtan uppe i barnbacken. Under våra sportslovseckorna har plupp en massa roliga aktiviteter för alla barn.

Spa och avkoppling för hela familjen

Efter en dag i backarna är det skönt att koppla av och varva ner. Storhogna erbjuder inte bara spännande vinteraktiviteter utan även avkoppling för hela familjen. Här finns behandlingar för både små och stora, där hela familjen kan varva ner och njuta av varma stunder tillsammans.

Kulinariska upplevelser i fjällmiljö

Sportlovet i Storhogna är också en chans att utforska de lokala kulinariska delikatesserna. Låt dig serveras i Restaurang Vinterträdgården, Kopparsalen eller på Fjällsidan. Här ges en möjlighet för hela familjen att prova på nya matupplevelser och skapa minnen runt middagsbordet.

Skapa oslagbara familjeminnen

Sportlovet i Storhogna handlar inte bara om aktiviteterna; det handlar om att skapa oförglömliga familjeminnen. Från skrattfyllda skidåkningsepisoder och gemensam pulkåkning till lugna kvällar i bastun och mysiga familjemiddagar, kommer sportlovet att bli en tid som familjen kommer att minnas länge.

Ja, sportlovet blir inte bara en paus från vardagen utan en chans att fördjupa familjebanden och skapa minnen som varar livet ut.

Njut av fjällvärldens magi tillsammans med hela familjen i Storhogna!

 

Sportlovs erbjudandet på Storhogna

BÄSTA ÅRSTIDEN PÅ ÅRET

Passa på att ta en tur med Vesslan till Samevistet som serverar de godaste våfflorna, häng med på ett skidpass och unna dig en stund i bad & bastu efter dagens äventyr. Njut av skönt spaliv och goda middagar i vår vackra botaniska Vinterträdgård.

en