Boka
  • Möten mellan olika människor i Vinterträdgårdens fotöljer

Storhogna Högfjällshotell & Spa – Din Statliga Ramavtalsleverantör

Vi har ramavtalet för din nästa konferens.

Letar du efter en pålitlig och erfaren ramavtalsleverantör för din nästa företagskonferens eller evenemang? Vi på Storhogna Högfjällshotell & Spa är det perfekta valet för att möta dina behov när det gäller konferensfaciliteter, boende och unika upplevelser.

En professionell aktör

Som en statlig ramavtalsleverantör uppfyller vi På Storhogna Högfjällshotell och Spa alla de krav och kriterier som krävs för att vara en betrodd och pålitlig partner för statliga organisationer och företag. Vi har genomgått noggranna utvärderingar och uppfyller höga standarder när det gäller kvalitet, hållbarhet och professionalism. Vi är en godkänd leverantör för dagkonferens och konferens med helpension för upp till 150 personer inkl. spa. Du kan läsa mer om våra ramavtalsområden här.

Vi har ett dedikerat team av professionella och erfarna evenemangsplanerare och konferensvärdar som ser till att din vistelse blir framgångsrik och smidig från början till slut. Med vår expertis och flexibilitet kan vi skräddarsy lösningar som passar dina specifika behov och krav. Oavsett om det handlar om att ordna teknisk utrustning, catering eller aktiviteter efter konferensen, kommer de att se till att allt är välplanerat och genomfört.

Förutom det omfattande utbudet av konferensfaciliteter erbjuder vi på Storhogna Högfjällshotell Spa dessutom en rad fritidsaktiviteter och teambuilding-möjligheter. Dina deltagare kan njuta av vandringsturer, skidåkning, snöskovandring eller avkopplande spa-behandlingar för att ladda batterierna och stärka teamets samarbete. Hotellets läge mitt i naturen ger dig en fantastisk möjlighet att kombinera arbete med nöje och skapa minnesvärda upplevelser för alla inblandade.

Att välja Storhogna Högfjällshotell som din ramavtalsleverantör innebär att du får tillgång till förstklassig service, bekväma boendemöjligheter, moderna konferenslokaler och en mängd aktiviteter som kan anpassas efter dina önskemål. Du kan vara säker på att ditt evenemang kommer att bli en framgång och att dina deltagare kommer att lämna med positiva minnen och en känsla av tillfredsställelse.

Är du intresserad av att boka en konferens?

Skicka en konferensförfrågan via knappen nedan eller läs mer om möten och event här.

SKICKA KONFERENSFÖRFRÅGAN

 

 

en